Lisää hilloa! Nyt mustikoista, mansikoista ja vadelmista. NAM!
1 l mustikoita
1/2 l mansikoita
1/2 l vadelmia
1 dl vettä
1/2 kg hillosokeria
Mittaa marjat ja vesi kattilaan. Kuumenna ja lisää hillosokeri sekoitellen joukkoon. Keitä n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä ja kaada tölkkeihin. Säilytä jääkaapissa.
Oletko kokeillut tehdä puolukkahilloa palasokerin kanssa, keittämättä? Ohje löytyy Pirkan ruokasivuilta. C-vitamiini säilyy paremmin, kun ei tarvitse kuumentaa. Jollakin näyttää olevan nimipäivä tänään. Lämpimästi onnea!
VastaaPoistaEn ole kokeillut. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Täytyypäs käydä katsomassa ohje ja kokeilla. Puolukoita nimittäin riittää! :) Kiitoksia paljon onnitteluista! :)
VastaaPoista