Sivut

maanantai 22. elokuuta 2016

Karviaispiirakka



Pohja:
1 muna
1 dl sokeria
1 dl juoksevaa margariinia
1 dl maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta

Päälle:
n. 6 dl perattuja karviaisia

Muruseos:
1/2 dl juoksevaa margariinia
1 dl kaurahiutaleita
1/2 dl fariinisokeria
1/2 tl kanelia

Vaahdota muna ja sokeri ja lisää vaahtoon vuorotellen juoksevaa margariinia, maitoa ja jauho-leivinjauheseosta. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada voideltuun ja korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Laita pinnalle karviaiset. Sekoita muruseoksen aineet ja ripottele seos päälle. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti